Ingatlanajánló

2023.12.16. 09:00

Hajdú-Bihar egyik legolcsóbb ingatlana: egy felújítandó ház, végtelen lehetőség

Haon.hu

Forrás: Ingatlanbazár

Az ingatlan mindössze 2,9 millió forintba kerül, így bőven juthat a felújításra vagy az újjáépítésre is a keretből. Tiszafüred és a Tisza-tó, illetve a Tisza-tavi Ökocentrum mindössze 15 perc autóval, így akár befektetők, vagy nyaralót keresők számára is kiváló döntés lehet, a Magyarországi Falumegújítási Díj 2021-es program győztes településén kínált telek.

egyek ingatlanajánló
Forrás: Ingatlanbazár

“ÁRZUHANÁS!!! 2024-es Falusi CSOK preferált településen, ?Magyarországi Falumegújítási Díj ? 2021? program győztes településén eladó telek!

Beruházók, építkezni vágyók figyelem! Csak az OTP Ingatlanpont kínálatában! Tisza-tó és Tiszafüred közelében, Egyeken eladóvá vált egy panorámás belterületi telek, felújítandó/bontandó házzal a központ közelében. A telek 311 m2, víz, villany és gáz telken belül, csatorna az utcában. Lk-1-es övezet, beépíthetőség mértéke 50 %, megengedett magasság 6m, zöldfelületi mutató min. 20 %. A közelben iskola, ovi, vásárlási lehetőségek. Tiszafüred és a Tisza-tó, ill. a Tisza-tavi Ökocentrum 15-20 percnyi távolság autóval. Kiváló kirándulási / nyaralási lehetőségek![...]”

További izgalmas otthonokért keresse az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!