Magyarország

2012.09.28. 11:14

Huszonkilenc határsértőt fogtak el Csongrád megyében

Szeged, 2012. szeptember 28., péntek (MTI) - Egy híján harminc illegális migránst fogtak el a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai Tiszasziget és Röszke térségében 24 óra alatt – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.

Szeged, 2012. szeptember 28., péntek (MTI) - Egy híján harminc illegális migránst fogtak el a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai Tiszasziget és Röszke térségében 24 óra alatt – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.Jászai Linda elmondta, hogy a csütörtök délután és péntek reggel között több csoportban érkező határsértőket részben lakossági segítséggel, részben a stabil hőkamerák jelzése alapján találták meg a járőrök.

A szerbiai, afgán, pakisztáni, koszovói férfiak és nők közül többen már nem először próbálkoztak illegálisan Magyarországra jutni, ellenük büntető-, társaikkal szemben idegenrendészeti eljárás indul – tette hozzá a hadnagy.

MTI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!