Magyarország

2013.05.24. 15:56

OS - Az MSZP Országos Központ közleménye

Budapest, 2013. május 24., péntek (OS) - Mutyiország: jön a pénztárgépmutyi

Budapest, 2013. május 24., péntek (OS) - Mutyiország: jön a pénztárgépmutyi

A Nemzeti Együttmutyizás Rendszere újabb fordulóhoz érkezett. A tolvajkormány tovább végzi az ország kifosztását, a haverok zsebének megtömését. Most a pénztárgép-biznisz van soron. A már kiosztott fideszes trafikosoknak ugyanis szükségük lesz új pénztárgépekre. De vajon kitől veszik majd meg?

 

Ne legyenek kétségeink: ha Orbán Viktor és Lázár János ennyire pofátlanul lenyomta az ország torkán a trafikmutyit, ugyanígy meg fogja tenni a pénztárgépekkel is.

 

Jön a dohány, dől a lé. Minden a fideszes pártemberek zsebébe.

 

Az Orbán-kormány a járulékemeléssel és a számtalan új adóval eddig a kisvállalkozókat lehetetlenítette el, a trafik- és pénztármutyikkal folytatja a kisemberek kisemmizését. A közbeszerzések Közgépesítése miatt besározódott gazdaság kifehérítése fontos, de itt egy újabb mutyira derült fény.

 

Mára jól látszik a pénztárgépmutyi lényege: alig néhány cég fogja forgalmazni az engedélyezett gépeket. A néhány cég közül a legaktívabb túlságosan is bennfentesnek tűnik ahhoz, túlságosan friss, túlságosan is tapasztalatlan (19 éves!) tulajdonossal bír, hogy az Orbán-rezsimben ne legyen gyanús.

 

Sajnos Orbán hároméves, kétharmados kormányzása alatt megtanulhattuk, minden jövedelmező üzletet a híveinek sajátít ki, ha kell teljes ágazatokat nyúl le.

 

Felszólítjuk Orbán Viktor tolvajkormányát és a Fidesz Zrt-t, hogy fejezzék be bűnös üzelmeiket!

 

Török Zsolt

szóvivő

 

Kiadó: MSZP Országos Központ

 

- MTI -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!