Nagyvilág

2007.12.07. 13:31

Orális szex a tanítványok előtt

<p>Filas - Azzal gyanúsítanak egy tanárnőt, aki a romániai filiasi iskolában angolt tanít, hogy orális szexben részesítette a szeretőjét, diákjai szeme láttára.</p>

Az iskola több tanulója azt állítja, hogy látta a tanárnőjét, Andreea Elena Catrina-t, miközben az buja táncot lejtett egy férfival, akinek lábai között tartotta a fejét, és úgy tűnt, hogy orális szexben részesíti. Mindez a Jou-Jou szórakozóhelyen történt, ahol november 30-án este a DJ Geo volt a meghívott lemezlovas.
Nem a meghívott DJ volt az este fénypontja, hanem az angoltanárnő.

“Azt hittem, hogy be van rúgva, mert a fejét egy férfi lábai között tartotta, és úgy tűnt mintha éppen orálisan kényeztetné. Egész este őt figyeltem. “ – nyilatkozta az egyik diákja, aki a szórakozóhelyen volt azon az estén.

Hamarosan az egész szórakozóhely őket nézte, de amikor már a refkeltorokat is rájuk irányították, a bodyguardok kidobták őket. Az iskola vezetősége azt nyilatkozta, hogy a tanárnő szabadidejét töltötte a bárban.

Fiatalosan táncoltak, de semmiféle szexuális aktus nem történt közöttük. Ennek ellenére a tanfelügyelőség nyomozást indított az ügyben. A tanárnő azt gondolja, hogy ez egy lejárató hadjárat része, amelyet ellene folytatnak.

  • Szexfotók a tanárnőről
  • Francia parasztok meztelen naptárfotói
  • "Csak fehérneműs képek voltak, ez is bűn?"
  • Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!