Nagyvilág

2008.04.21. 16:45

Újabb fiatal holttestére bukkantak az "öngyilkos-városban"

<p>Bridgend, Wales - Újabb, gyaníthatóan öngyilkosságot elkövetett tizenéves holttestére bukkantak a walesi Bridgendben, ahol az elmúlt hónapokban már 18 fiatal vetett önkezével véget életének.<BR /></p>

A bolti eladóként dolgozó, 19 éves Sean Reesholttestére a családi otthonhoz közeli erdős részen bukkantak rá, még vasárnap. A fiú előző nap szórakozni indult, később viszont felakasztva bukkantak rá.

Családtagjai "életvidám" fiúnak nevezték Seant. A fiú nemrég kezdett egy helyi szupermarketben dolgozni, letette a jogosítványt és autót vett. A helyi önkormányzat egyik illetékese "furcsának" nevezte a tragédiát.

A dél-walesi Brigendben és környékén 2007 eleje óta több öngyilkosság is történt, és ez lehet a tizennyolcadik ilyen eset. A helyi rendőrség azonban tagadta, hogy Sean halálának köze lett volna a korábbi öngyilkosságokhoz. Néhány héttel ezelőtt egy 23 éves lány halt meg barátja házában.

Korábban felmerült, hogy a fiatalok az öngyilkosságot bátorító honlapokat látogattak, vagy olyanokkal kerültek kapcsolatba az interneten, akikkel az öngyilkosság lehetőségéről beszélgettek. A hatóságok azonban idáig tagadták, hogy bármilyen kapcsolatot fedeztek volna fel a sorozatos tragédiák között.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!