Nagyvilág

2008.06.10. 09:57

Bemászott a hároméves kisfiú a játékgépbe

<p>Emlékszünk még arra a játékgépre, ahol plüssállatokat lehetett halászni? A hároméves kisfiú különös módon oldotta meg a problémát.</p>

A hároméves Christopher Airnek rendkívül megtetszett a plüssmackó. Édesanyja be is fizette a játékra, azonban nem sikerült kihalászni a nyereményt.

Más talán elfogadta volna, hogy ilyen a szerencse, de amíg édesanyja elment pénzt váltani, Christopher a saját kezébe vette a dolgokat.
Kiokoskodta, hogy ahol a macinak ki kellene jönnie a gépből, ott be tud mászni. A gondolatot tett követte, és mire Mrs. Air visszaért, kisfiát boldogan mosolyogva találta meg - a játékgép belsejében.

Természetesen a többi nyaralónak is feltűnt a "különös" nyeremény, és mikor az játékgép köré gyűltek, a kisfiú megijedt. Sírni kezdett, de csaknem 30 percet igénybe vett, amíg az üzemeltetők kiszabadították őt. A macit végül megkapta, hogy gyorsabban megvigasztalódjon.

Forrás: Daily Mail
· A nap képei  A nap képei 2008.06.09.
· Impotencia miatt nincs esküvő
· Nagyvilági híreink

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!