Nagyvilág

2008.10.17. 06:21

"Eladó BIG FOOT teteme!"

<p>Az árverés jelenleg 18,6 millió forinton áll!</p>

Augusztus végén hatalmas botrányt kavart, amikor kiderült, hogy a két Nagylábú termékeket forgalmazó üzlet vezetője - a Georgiai rendőr Matthew Whitton és a nyugdíjazott börtönőr Rick Dyer - akik azt állították, hogy augusztus elején egy észak Georgiai erdőben rátaláltak Észak-Amerika állítólagos szörnyetegére, az emberszabású lénynek tartott Nagylábú (BIGFOOT) több, mint két méter magas, erőtől duzzadó és izmos, szőrös tetemére csupán átverés volt.

A tetemet megtaláló konferencián megállapítást nyert, hogy a "két marha" által valósnak állított tetem egy műszőrből, gumi mancsokból és arcból készített Halloween jelmez volt.
A rosszul sikerült poénért és az egész világ megtévesztése miatt a Clayton megyei rendőrség elbocsátátotta Matthew Whittont.

Hogy mégis legyen valamennyi hasznuk a hírverésből, a két nagylábú szakértő most meglehetősen nagy sikerrel árverezi a megtévesztésre használt jelmezt az e-bay aukciós weboldalon (http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250305207279 ). Az árverés nyertese a jelmez mellett a világ megtévesztésére használt hűtőszekrényt és minden egyéb kelléket is megszerezheti.

Az árverezés döbbenetesen magas 18,6 millió forintos összegen áll.

-5 perc -

Nézze meg a videót is!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!