Nagyvilág

2016.06.16. 12:24

Megtalálták annak a kisfiúnak holttestét, akit elragadott egy aligátor

Semmilyen tábla nem figyelmeztetett arra, hogy aligátorok élnek a vízben. 

Semmilyen tábla nem figyelmeztetett arra, hogy aligátorok élnek a vízben. A 2 éves Lane Gravest még kedden este ragadta magával egy aligátor a floridai Disney World egyik mesterséges tavában és annak ellenére, hogy a vízben aligátorok élnek, a tó szélén csak a mély vízre figyelmeztetnek a táblák, az állatokra nem. A kisfiú az édesanyjával evezett az egyik lagúnában, amikor egy aligátor magával ragadta a gyermeket.


Forrás: metro.co.uk


Úgy tudni, a szomszédos strandokon tábla hívja fel a figyelmet a hüllőkre, a Disney World most elővigyázatossági okokból lezárta a strandjait. A kisfiú holttestét 17 óra kutatás után, sértetlenül találták meg attól a helytől mintegy 14 méterre, ahol eltűnt. A gyermek és a családja a nyaralását töltötte Disney Worldben, amikor megtörtént a tragédia. Ahogy korábban írtuk, a kisfiút az édesapja próbálta kimenteni, de az aligátor elvitte a gyermeket. Ezt követően több hüllőt is kilőttek, de nem bukkantak a gyermek nyomaira.

(Metro)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!