Nagyvilág

2016.07.25. 09:27

Jin-jang szimbólumot kért a tetoválótól, de egy péniszt kapott a hátára

A nő otthon, a tükörben látta a végeredményt, ami egyáltalán nem az volt, mint amit elképzelt. 

A nő otthon, a tükörben látta a végeredményt, ami egyáltalán nem az volt, mint amit elképzelt. Egy osztrák nő megkérte az egyik barátját, hogy készítsen a hátára egy jin-jang szimbólum tetoválást, amikor viszont hazaért és megnézte az eredményt a tükörben egy hatalmas péniszt látott és alatta a következő szót: f*sz. A tetováló eredetileg a kért szimbólumot rajzolta fel a nő hátára, amelyet a mobiljával le is fotózott és megmutatta neki, viszont utána mégis a fallosz képe került a bőrre.

Ugyanakkor az áldozat addig nem is tudott arról, mi került a testére, amíg haza nem ment és meg nem nézte a tükörben. Akkor viszont könnyekben tört ki. Amikor a bíró megkérdezte az amatőr tetoválót, hogy miért tette, az ennyit felelt: mert csak. A 21 éves férfit, aki egyébként most szabadult a börtönből betörés és más erőszakos bűncselekmények miatt, három és fél év börtönbüntetésre ítélte a bíróság.

(Metro)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!