Bulvár-celeb

2024.06.08. 07:50

Szívszorító fotót osztott meg Diana hercegné öccse gyermekkori otthonukról

Ahol a boldog gyermekéveket töltötték együtt, most ott nyugszik a szívek hercegnője.

MW

Lady Diana 14 éves korában

Forrás: Getty Images

Fotó: Hulton Archive

Diana hercegné öccse, Charles Spencer gróf a közösségi oldalán osztott meg egy csodás fotót az Althorp-házról, amely a hercegné gyerekkori otthona volt. Vilmos és Harry herceg nagybátyja, Charles Spencer gróf  az angliai Northamptonshire-ben található családi birtok gondviselője. Diana hercegnét a családi birtokon lévő tó kis szigetén helyezték végső nyugalomra.

Charles Spencer gróf fotóján a felhőtlen, ragyogó kék ég hátterével egy szélkakas látható.

Hajnali fény Althorp tetején ma reggel

- írta a kép mellé.

A család akkor költözött a birtokra, amikor Spencer gróf 11 éves, testvére, Diana pedig 14 éves volt.

Végső nyughely

Diana hercegnét az Althorp-ház birtokához tartozó tó kis szigetén helyezték végső nyugalomra. Egy összeesküvés-elmélet szerint a néhai hercegnét nem ott temették el, de ezt Diana sógornője korábban cáfolta. A területre a Spencer család 36 tölgyfát is ültetett, ezek szimbolizálják Diana életéveit. Eredetileg Dianát a helyi templom családi kápolnájában temették volna el, de Charles biztonsági okokból a birtokon található privát kis szigetet választotta inkább Diana nyughelyéül. Még az odavezető kis hidat is lebontották, hogy a sír ne váljon látványossággá - írja a Life.hu.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában