nyilatkozat

2020.12.09. 16:04

Ronaldo: mindig jól kijöttünk Messivel

Cristiano Ronaldo sosem tekintett vetélytársként Lionel Messire, állítása szerint mindig is jól kijöttek egymással.

Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo (L) walks past Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi during the UEFA Champions League group G football match between Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona on December 8, 2020. (Photo by / AFP)

Forrás: Josep LAGO

Fotó: AFP

A portugál futballsztár az után nyilatkozott így, hogy olasz klubcsapatával, a Juventusszal 3-0-ra legyőzték az FC Barcelonát a katalán fővárosban, a Bajnokok Ligája csoportkörének záró fordulójában. A kedd este két tizenegyest is értékesítő Ronaldo és a Barca argentin világklasszisa két és fél év után most először játszott egymás ellen azt követően, hogy a portugál a torinóiakhoz igazolt a Real Madridtól.

„Jó 12-13 éve veszünk részt különféle díjátadó ünnepségeken, és soha nem a riválist láttam benne, a témát a média élezte ki. Mi mindig jól kijöttünk, és ha megkérdezik Leót, ő is ezt fogja mondani” – jelentette ki a 35 éves, ötszörös aranylabdás Ronaldo, aki 2018 júliusa óta futballozik a Juventusban, a Real előtt pedig a Manchester Unitedben és a portugál Sportingban szerepelt.

A kezdetektől az FC Barcelonában játszó, 33 esztendős Messi hat alkalommal érdemelte ki eddig az Aranylabdát. Hosszú ideje ők ketten számítanak a legjobbnak a világ labdarúgásában.

Forrás: MTI

Borítókép: Cristiano Ronaldo és Lionel Messi 2020. december 8-án

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában