Sport

2008.02.27. 10:23

Németh remekelt a Manchester ellen

<p>Ismét a Liverpool tartalékcsapatának egyik legjobbja volt Németh Krisztián, aki kedden este a Manchester United elleni bajnokin remekelt.</p>

A fiatal magyar csatár annak ellenére volt kiemelkedő, hogy a Liverpoolban több, sérüléséből nemrég visszatért sztár is játszott, így az MTK-ból igazolt játékos mellett ott volt a kezdőben Xabi Alonso, Daniel Agger és Harry Kewell is.

A Liverpool 2-0-ra verte a nagy rivális Manchestert. Az első gólt Németh Krisztián harcolta ki, a 18 éves támadót ugyanis egy remek cselsorozata után csak szabálytalanul tudta megállítani a Manchester védője. A játékvezető büntetőt ítélt, amit Xabi Alonso értékesített. Németh ezután több nagy lövéssel is veszélyeztette United kapuját, majd egy fejesből a kapufát találta telibe. A csatárt végül a 84. percben cserélte le edzője. A mérkőzést a kispadról nézte végig Gulácsi Péter, a fiatal kapus végül nem kapott lehetőséget.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!