Sport

2013.03.01. 13:26

Kiestek a hokisok

Debrecen - A hazai vereséget követően idegenben is kikapott a DHK junior csapata, így nem jutott be a bajnoki döntőbe.

Debrecen - A hazai vereséget követően idegenben is kikapott a DHK junior csapata, így nem jutott be a bajnoki döntőbe.Jócskán lejtett a hazai pálya csütörtök este az UTE-Vasas-Debreceni Hokiklub bajnoki rájátszás második mérkőzésén, ugyanis a találkozó elején nem adott meg egy teljesen szabályos gólt Sós Zoltán játékvezető, valamint több olyan szituációt is kétesen ítélt meg, amiből a debreceniek jöttek ki rosszul. Nem csoda, hogy a DHK fiataljainál el-elszakadt a cérna. Erre enged következtetni a 6, illetve 73 perc kiszabott büntetés is, amelyben Trutko Arsenii és Razov Igor végleges kiállítása is szerepet játszott.

A meg nem adott debreceni gólt követően a fővárosiak kétszer is bevették Tőke kapuját, majd a második játékrészben még egyel terhelték a DHK ketrecét. A tetemesnek látszó előny ellenére is a hazai csapat díszelgett a bírók előtt. A mérkőzés derekán még egy találat érkezett a hazaiaktól, amire ugyan Elekes-Darabont válaszolt, de ez csak az eredmény kozmetikázására volt elegendő. Az UTE-Vasas a lefújás előtt fél perccel állította be a végeredményt, de a találkozó főszereplője sajnos nem a két csapat volt ezen az estén, hiába volt teletűzdelve MOL Ligás játékosokkal a fővárosi gárda, hiába a remeklő debreceniek, a játékvezető belenyúlása sokat döntött a végeredmény kialakulásában. Így a DHK fiataljai lecsúsztak a bajnoki döntőről. A fiaskót a mai, 18.30-tól kezdődő Magyar Kupában való szerepléssel lehet majd feledtetni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!