Sport

2013.08.26. 16:34

Dudás hátát látták a honfitársai

Gyöngyösvisonta, Debrecen - A visontai Gokartland adott otthont a magyar-szlovák bajnokság legutóbbi fordulójának. A debreceni Dudás Attila újfent kitett magáért, hiszen annak ellenére, hogy az SM2 mezőny legidősebb tagja, egyben az egyik legjobbja is.

Gyöngyösvisonta, Debrecen - A visontai Gokartland adott otthont a magyar-szlovák bajnokság legutóbbi fordulójának. A debreceni Dudás Attila újfent kitett magáért, hiszen annak ellenére, hogy az SM2 mezőny legidősebb tagja, egyben az egyik legjobbja is. Dudás emlékezetessé tette az 55. születésnapját, ugyanis a több mint húsz főt számláló nemzetközi mezőnyben az első futamban a 3., a másodikban a 4., míg a harmadikban újra a 3. helyen zárt, míg a magyarok közül mindannyiszor a legjobbnak bizonyult.

– Ennél nagyobb születésnapi ajándékot nem is kaphattam volna. A nap végén a magyar bajnokság mindhárom futamában rajt- cél győzelmet arattam, aminek első díját a MAMS elnökétől vehettem át. A nemzetközi összetettben, pedig a dobogó harmadik helyén fejeztem be a napot - fogalmazott Dudás, akire még két verseny vár.

HBN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!