Sport

2013.10.16. 17:34

Fölényesen győzött és továbbjutott a Loki

Balmazújváros - A Ligakupa 4. fordulójában adott randevút egymásnak az NB II-es Balmaz Kamilla Gyógyfürdő és a DVSC-TEVA Balmazújvároson, a vendégek 9 ponttal, míg a hazaiak 3 egységgel álltak a csoportban a találkozót megelőzően.

Balmazújváros - A Ligakupa 4. fordulójában adott randevút egymásnak az NB II-es Balmaz Kamilla Gyógyfürdő és a DVSC-TEVA Balmazújvároson, a vendégek 9 ponttal, míg a hazaiak 3 egységgel álltak a csoportban a találkozót megelőzően.

Felázott talajon, szakadó esőben léptek pályára a csapatok és túlzás nélkül állítható, hogy a Loki az első tíz percben eldöntötte a mérkőzést.

Előbb Slimane Bouadla elé került a labda és a francia középpályás közelről nem hibázott. Két perccel később Spitzmüller István lövése pattant meg és talált utat az újvárosi hálóba, a 11. percben pedig Dalibor Volas lőtt közelről gólt.

Nagyjából itt kedvüket is veszthették volna a vendéglátók, de nem így történt, sőt! A balmazújvárosiak több nagy helyzetet is elhibáztak a debreceniek kapuja előtt, válaszul Dombi beadásából Króner Martin befejelte a negyediket.

Egy-egy gól

A második játékrészben Urbin Péter már betalált Verpecz kapujába, de mielőtt igazán vérszemet kaptak volna a hazaiak, Szécsi váltotta gólra Króner átadását.

Az 5–1-es debreceni győzelem azt jelentette, hogy a piros-fehérek továbbjutottak a Ligakupa következő körébe.

HBN-TN


A tények

B csoport

Balmazújváros–DVSC-TEVA 1–5 (0–4)

Balmazújváros, 300 néző. Vezette: Lovas (Szpisják, Buzás)

Balmazújváros: Szalma – Virágh (Müller Zs., 73.), Sárközi, Forgács, Papp F. – Szőllősi F. (Nagy R., 73.), Kónya, Karacs, Belényesi (Kiss L., a szünetben) – Urbin, Demjén. Vezetőedző: Híres Gábor

DVSC: Verpecz – Bernáth, Króner, Ludánszki B. (Szatmári Cs., 59.) – Ferenczi J. – Dombi (Kondás K., 72.), Sl. Bouadla, Spitzmüller, Rezes – Volas (Seydi, a szünetben), Szécsi M. Vezetőedző: Kondás Elemér

Gólszerző: Sl. Bouadla a 2., Spitmüler a 4., Volas a 10., Króner a 31., Urbin a 66., Szécsi M. a 77. percben.


HAON-ÉLŐ - Balmaz Kamilla Gyógyfürdő vs. DVSC-TEVA

Balmazújváros - A labdarúgó Ligakupa 4. fordulójában a DVSC-TEVA gárdája a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő vendégeként lépett pályára szerdán 14 órától Balmazújvárosban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.


Ligakupa - A Debrecen az első továbbjutó

Budapest, 2013. október 16., szerda (MTI) - A Debrecen 5-1-es győzelmet aratott Balmazújvárosban a labdarúgó Ligakupa negyedik fordulójának szerdai játéknapján, ezzel elsőként biztosította helyét a legjobb 16 között.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!