Sport

2014.08.08. 12:01

Fehérbe öltöznek

Debrecen - A debreceni szervezett szurkolói csoportok a szombati, Felcsút elleni mérkőzésen – csatlakozva a 14 hazai klub szurkolói által támogatott akcióhoz – fehér felsőben fognak megjelenni.

Debrecen - A debreceni szervezett szurkolói csoportok a szombati, Felcsút elleni mérkőzésen – csatlakozva a 14 hazai klub szurkolói által támogatott akcióhoz – fehér felsőben fognak megjelenni. Ezzel kívánják felhívni a figyelmet arra, hogy a szövetség illetékeseinek szembe kell nézni a tényekkel és a valós problémák megoldásán kell dolgozniuk, nem azokat a szurkolókat üldözni, akik kritikus hangnemben bírálják a labdarúgásunk évtizedek óta tartó eredménytelenségét.

A szervezett szurkolói csoportok már a mérkőzés előtt, a stadionon kívüli akciójukkal is fel kívánják hívni a hazai labdarúgásban 1986 óta tartó folyamatokra a figyelmet. A csoportok kérik azokat a szurkolókat és családjaikat - akik egyetértenek velük és még most is kilátogatnak a stadionba -, hogy csatlakozzanak felhívásunkhoz, és a hétvégi fordulóban fehér pólóban, felsőben jelenjenek meg a DVSC mérkőzésén, ilyen módon, békésen kifejezve elégedetlenségüket és szimpátiájukat – áll a LOSZ (Loki Szurrkolók Egyesülete) közleményében.

Az akcióval kapcsolatban további részletek az Ultras Debrecen Facebook oldalán olvashatók.

HBN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!