Sport

2017.11.13. 13:12

DVSC: a Videoton jön szombaton

Debrecen - Hétvégén a tabella első helyén álló székesfehérváriak ellen lép pályára a Loki.

Debrecen - Hétvégén a tabella első helyén álló székesfehérváriak ellen lép pályára a Loki.

A magyar válogatott barátságos mérkőzései miatt az elmúlt hétvégén nem rendeztek bajnoki fordulót, szombaton azonban folytatódik a küzdelemsorozat.

A Debrecen a tabellán jelenleg első helyen álló Videotont fogadja szombaton 19.30 órától a Nagyerdei Stadionban az OTP Bank Liga 16. fordulójában.

A székesfehérváriak kilencszer győztek, ötször játszottak döntetlent és mindössze egyetlen alkalommal szenvedtek vereséget a bajnokságban. Jó formában vannak, legutóbb 4-0-ra nyertek a Mezőkövesd ellen hazai környezetben.

A DVSC és a Székesfehérvár idei első mérkőzését Felcsúton, a Pancho Arénában rendezték, ahol Danko Lazovic 96. percben szerzett tizenegyesgóljával szenvedtünk egygólos vereséget.

Mind a két fél számára fontos lenne megszerezni a három pontot, a Vidinek az első hely megtartása, míg a Lokinak a dobogón maradás miatt.

A találkozóra már kaphatók a belépők online, valamint a Nagyerdei Stadionban található Loki Shopban, amely minden hétköznap 10-18 óra között várja a szurkolókat.

Forrás: dvsc.hu


[related-post post_id="3677198"]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!