Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.08. 20:22

Hercegi vendég Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Távolról, egy kis bolygóról érkezett, ahol egy kis virágot hagyott magára. Azon a távoli bolygón minden kicsi, még a herceg is. <dia width="650" height="690" alt=""><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Hercegi_vend_g_Ny_regyh_z_n_2008_03_08_/index.shtml , SERIE ,650,690)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Hercegi vendég Nyíregyházán 2008.03.08." /></a></dia></p>

Hercegi vendég látogatott szombat este Nyíregyházára. Távolról, egy kis bolygóról érkezett, ahol egy kis virágot hagyott magára. Azon a távoli bolygón minden kicsi, még a herceg is.

Olvasóink már biztos kitalálták, hogy Saint Exupéry regényének hőse, a kis herceg elevenedett meg egy estére a Luther Kollégiumban.

A Nyíregyházán működő Harmónia Kamarakórus ugyanis úgy döntött, hogy megvalósítva egy régi álmot, színpadra állítja Saint ExupérySillye Jenő zenés színdarabját.

A szerepeket az együttes tagjai játszották, s a zenei kíséretről is szintén az együttes tagjai gondoskodtak. Az érdeklődők zsúfolásig megtöltötték a kollégiumi helyiséget, az előadás végén pedig hosszan zúgott a megérdemelt vastaps. Az előadás rendezője szintén két kórustag, Szanics Rudolfné és Körei Ágnes volt. A Harmónia Kamarakórus karigazgatója pedig Molnár Ágnes.
- M. Magyar László -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!