Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.01. 10:58

Tévé, autógumi Kállósemjénnél

<p>Kállósemjén - A veszélyes hulladékok gyűjtésekor a lakosság adott le elektromos eszközöket, autógumikat, festékes dobozokat, elavult számítógépet, akkumulátort.</p>

Takarítási akció volt az elmúlt héten pénteken Kállósemjénben. Mint Bíró Jenő, a polgármesteri hivatal munkatársa lapunknak elmondta, a munkálatokat 21 fő végezte két traktor, egy kisteherautó és egy utánfutó segítségével. A határba vezető földutak környkéről – Perkedi út, Nagy út, Baromlaki út, Csent rét – összegyűjtött szemét 108 darab 110 literes zsákot töltött meg.

Találtak továbbá elektromos készülékeket és autógumikat is. A hulladékot a nagykállói szemétgyűjtőbe szállították. Hétfőn a veszélyes hulladékok gyűjtését szervezte meg a polgármesteri hivatal. A lakosság adott le elektromos eszközöket, autógumikat, festékes dobozokat, elavult számítógépet, akkumulátort. A veszélyes hulladékokat egy nyíradonyi cég szállította el megsemmisítés céljából.

- M. Magyar László -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!