szon-sportoldal

2008.05.07. 11:28

Negyedik éve az országos döntőben

<p>Utolsó két mérkőzését is megnyerte a felsőházi rájátszásban az SZKSE-Nyírsuli serdülő fiú kézilabdacsapata, így az összesített ezévi mérlege: 26 mérkőzésen 23 győzelem és 3 vereség.</p>

Mindez azt jelenti, hogy Rácz Sándor tanítványai bejutottak az országos hatos döntőbe, egyúttal ez a korosztály az utóbbi négy évben ezt már negyedszer mondhatta el magáról. Az idei megmérettetés május 13-15 között Budapesten esedékes. A további résztvevők: PLER, Veszprém, Debrecen, Dunaferr, Tisza Volán.

– Szépen teljesítettek a gyerekek, akik között néhányan már komoly feladatok megoldására is képesek – értékelte az eddigieket Rácz Sándor edző. – A csapatban már lehetőséghez jutott pár 1992-93-as születésű játékos is, akiknem nem lesz könnyű feladatuk, ha a jövőben folytatni kívánják a „nagyok” sorozatát. A Nyírsuli ugyanis 2002-ben jutott először az országos döntőbe, azóta ez a negyedik alkalom, ami a magyarországi „megaklubok” lehetőségei mellett óriási fegyverténynek számít.

Kézilabda

Országos serdülőbajnokság, fiú felsőházi rájátszás
SZKSE-Nyírsuli–Lajosmizse 28–25 (15–9)

Legjobb dobók: Babidorics 10, Erdős Z. 9, Barabás, Buzás

B. 3-3.

Kecskemét–SZKSE-Nyírsuli 21–27 (7–11)

Ld.: Erdős Z. 5, Babidorics, Bodó, Barabás 4-4.

Az országos döntőbe jutott SZKSE-Nyírsuli névsora: Babidorics Bence,

Bod Bence, Buzás Bence, Dutka Mihály, Erdős Zoltán, Garai Ákos, Szanyi

Péter, Szemcsák Olivér, Tóth Máté, Vasas György, Barna Bence, Barabás

Bence, Ferenczi Péter, Tárkányi Bence, Bodó Richárd, Vas levente, Kurbely

Máté, Toldi Máté, Suller Dávid, Zajácz Gergő, Jávor Márk, Horváth Ferenc.

- Bodnár Tibor -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!