szon-sportoldal

2008.07.09. 09:56

Drágár elnökként tért vissza

<p>Nagykálló - Nagy változások Nagykállóban. Abszolút mértékben megújul a megyei első osztályú futballegylet – teljes vezérkar leköszönt az idény végeztével, miközben játékosfronton is jelentős mozgolódás prognosztizálható.</p>

Ami fix: Drágár Zsolt személyében frissen kinevezetett elnök irányítja az egyesületet: a városhoz kötődő, jelenleg is aktív labdarúgó az elmúlt ősszel még edzője volt a gárdának, majd a télen Kállósemjénbe igazolt.

Alig fél esztendő telt el csupán a visszatérésig, mi több, mostanság elöljáróként próbál maradandó alkotni: kérdés, a pályán is szerepet vállal-e az aktuális idényben. Egyébiránt munkáját négy tagú testület segíti – nevezetesen Budaházi László,Győrfi Gergő, Tolnai Sándor és Vámos János.

Valószínűsíthetően a keret összetétele is alaposan módosul, a megszellőztetett információ szerint hárman már egészen biztosan búcsút intenek a kállói körletnek: a Domokos Béla, Kovács Imre duó állítólag Nyírmeggyesre tart, míg Trencsényi Roland további tervei nem ismertek.

- Koncz Tibor -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!