Test

2013.10.24. 15:09

Mit nyújt a privát bankár? Minőséget magas hozamok mellett

Az Erste privátbanki üzletágának fejlődéséhez nagyban hozzájárulnak a vidéki privát bankárok.

Az Erste privátbanki üzletágának fejlődéséhez nagyban hozzájárulnak a vidéki privát bankárok.

Az egyik legfiatalabb szolgáltatónak számítanak, mégis ma már a legnagyobb szereplők között vannak. Mi a siker kulcsa?

A szakértelem és a minőség kiemelkedő fontosságú, hiszen ügyfeleink bizalmáról van szó. Kollégáimmal munkánk során arra koncentrálunk, hogy a kényelmi szolgáltatás mellett a befektetési tanácsadásban is naprakész, a piaci változásoknak megfelelő szolgáltatást biztosítsunk. Büszkék vagyunk arra, hogy tavaly elnyertük a rangos Euromoney üzleti lap „Magyarország legjobb privátbanki szolgáltatója" címét, a The Banker Magazin pedig 2012-ben a kelet-közép-európai régió legjobb privát bankjának választotta az Erste Groupot.

Többes számban mondja, tehát csapatmunkáról van szó?

Csak látszólagos az ellentmondás. A privát bankár nem azt jelenti, hogy mindenki egyedül dolgozik, hanem azt, hogy a csapatunk dolgozik külön-külön, egy-egy ügyfélért. Ehhez szakértőkből álló, a növekedés miatt pedig fokozatosan bővülő csapatra van szükség, ennek keretében fejlesztette az Erste Private Banking a vidéki hálózatát is, mindezt azért, hogy ügyfeleinkhez közelebb kerüljünk.

Mit kínálnak a privátbanki ügyfeleknek? Milyen konstrukciók azok, melyeket akár Budapesten, akár vidéken választhat egy privátbanki ügyfél?

Olyan befektetéseket kínálunk, amelyekkel fokozatosan gyarapíthatják ügyfeleink a vagyonukat. Az említett kényelmi szolgáltatás kimagasló szintje mellett a fókuszban a befektetési szolgáltatáson keresztül az ügyfél kockázatvállalásának és befektetési időtávjának megfelelő optimális portfolió kialakítása van. Az ügyfelek részére rendelkezésre áll az Erste és a partnerek befektetési termékeinek széles választéka, külön kiemelném a portfoliókezelési szolgáltatásunkat, melyet idén indítottunk. Öt kockázati profilból lehet választani, de készek vagyunk egyedi igényeiket is kielégíteni bizonyos limitek mellett.

Nagy előnyünk, hogy piacvezető, független befektetési szolgáltatóval és innovatív alapkezelővel rendelkezik a hazai Erste csoport, mindkettő nagyon hatékonyan tud segíteni a privát bankárnak, így tudunk az ügyfélnek minőséget adni magas hozamok mellett.

A szakmájukon kívül a szponzoráció és támogatások területén is intenzíven jelen vannak. Kik vannak a fókuszban?

Nyitottak vagyunk minden olyan kezdeményezésre, amely privátbanki szolgáltatásoknak megfelelő, kiemelkedő minőséget képvisel. Rendszeresen szervezünk szórakoztató és szakmai rendezvényeket vidéken az ügyfeleinknek, emellett támogatjuk a vitorlássportot a Dragon hajóosztály versenyeinek szponzoraként.

Tóth Vince

Privát Bankár

ERSTE BANK HUNGARY ZRT.

_gde_phhigqdhkz = new Image(1,1); _gde_phhigqdhkz.src= http://gdehu.hit.gemius.pl/_ +(new Date()).getTime()+ /redot.gif?id=0iWaBm9LG2X5.Xefi.0o6JSrP8iGv29CS.G34ffw4cz.N7/fastid=alnfekalntgzzgfhwilwyrzycqmt/stparam=phhigqdhkz ;

// ]]>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!