Uncategorized

2012.09.27. 11:02

Vénkerti Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény

Szavazzatok a mi iskolánkra, hiszen a Vénkerti Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Debrecen egyik legnagyobb és legrégebben épült intézménye.

Szavazzatok a mi iskolánkra, hiszen a Vénkerti Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Debrecen egyik legnagyobb és legrégebben épült intézménye.

„Nagy családunkban” az ovisok 47-en, az alsósok 427-en, a felsősök 487-en, a művészeti iskolások 350-en tanulnak. Tanáraink 91-en vannak, barátságosak, segítőkészek és csak néha szigorúak.

Sokféle képzésben vehetünk részt, már 1. osztálytól tanulhatunk informatikát, 3. osztálytól angolt, 4. évfolyamtól pedig francia nyelvet. A speciális testnevelés tantervű osztályokba elsőben lehet jelentkezni. A művészeti iskolánkban balett, néptánc, színjáték, festészet, grafika, tűzzománc, és kézműves tanszakokon ismerkedhetünk a művészetekkel.

Részt veszünk a városi tehetséggondozó programban, és a felső tagozaton különféle tanulási technikákkal is megismerkedhetünk.

Büszkék vagyunk sok iskolatársunkra, akik nemzetközi, országos és diákolimpiai versenyeken az első 3 helyen végeztek.

A kiváló testvériskolai kapcsolatainknak köszönhetően gyakran látogathatunk az Amerikai Egyesült Államokba és Erdélybe.

Iskolánkban van modern, jól felszerelt torna-és balett terem, uszoda, könyvtár, fogorvos, médiaterem, nyelvi labor, több számítástechnikai terem, hatalmas aula, 3 sportudvar, a kicsiknek fajátszótér.

Az iskolai rendezvények közül mindig nagyon várjuk a karácsonyi és gyermeknapi családi délutánokat, a sulidiszkókat, az irodalmi és diákönkormányzati kirándulásokat, a foci,- úszó- és tornaversenyeket, farsangi klubdélutánokat, az iskolapolgárrá avatót, a nyolcadikosok táncgáláját, a képzőművészeti kiállításokat.

….és hogy mi minden történik még nálunk, amiért CSAK a Vénkertre érdemes szavazni?

Kattints a honlapunkra – venkerti.hu – és szavazz a VÉNKERTRE!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!