Meglocsolták bajor sörrel

2024.06.13. 21:37

A nap hőse: Glasgow-ból Münchenbe gyalogolt egy skót szurkoló (videó)

Valóságos hősként fogadták Münchenben azt a skót futballszurkolót, aki Glasgow-ból gyalog jutott el a pénteken kezdődő Európa-bajnokság egyik helyszínére.

MW

Glasgow-ból Münchenbe gyalogolt egy skót szurkoló

Forrás: X/Twitter

Craig Ferguson csütörtökön érkezett meg a bajor főváros központjába, a Marienplatzra, miután 41 nap alatt közel 1600 kilométert tett meg. Túrája jótékony célokat is szolgált: férfiak mentálhigiéniás kezelésére gyűjtött több mint 64 ezer eurót.

Skót szurkolók százai várták Münchenben, nagy ünneplésben részesült, a végén pedig meglocsolták bajor sörrel.

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem ez volt a legnehezebb dolog, amit valaha csináltam. Csak az adrenalint és a motivációt használtam, hogy eljussak a célig. Egy pillanatra sem változtatnék utólag a tervemen. Az utazás minden részlete, a jók és rosszak is idevezettek

- fogalmazott Ferguson lelkesen de kimerülten.

A skótok pénteken kezdik meg az Eb-t a házigazda németek ellen Münchenben, aztán jövő héten szerdán a svájciakkal találkoznak Kölnben, majd a csoportzáráson, jövő vasárnap a magyarokkal mérkőznek Stuttgartban.

<


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában