haon-sportoldal

2008.09.18. 12:38

Sokba kerülhet a Fradi-balhé

<p>– Ötszáz-ötszáz ezer forint büntetést kapott a Debrecen és a Ferencváros női kézilabdacsapata, miután a két együttes szeptember 7-i bajnoki mérkőzését rövid időre félbe kellett szakítani szurkolói rendbontás miatt. <dia width="900" height="700" alt="Loki-Fradi kézilabda meccs 09.07."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Loki_Fradi_k_zilabda_meccs_09_07_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Loki-Fradi kézilabda meccs 09.07." /></a></dia></p>

A magyar szövetség (MKSZ) fegyelmi bizottsága szerint a hazai klub rendezői hiányosságokat követett el: a debreceni szimpatizánsok a megengedettnél nagyobb méretű zászlót lengettek, a vendég ferencvárosi drukkerek ugyanakkor petárdát dobtak a pályára, ezen kívül rasszista feliratot tartalmazó transzparenst feszítettek ki.

Az égő pirotechnikai eszköz megrongálta a pálya borítását, ezért a testület úgy döntött, a javítási költségeket fele-fele arányban a két klubnak kell állnia. Amennyiben a két együttes nem fizeti be a fél-fél milliós bírságot, kizárhatják őket az NB I-ből.

Fellebbezni az ítélet kézhezvételétől számított 15 napon belül lehet.

– Nem fogadjuk el a döntést, fellebbezni fogunk! – mondta kategorikusan Baranyai Antal, a DVSC-Aquaticum ügyvezető igazgatója a napló kérdésére.

– A tőlünk telhető maximális módon felkészültünk aferencvárosi szurkolók fogadására, és vallom, ha rendőri biztosítás van, akkor sem tudtunk volna megakadályozni a fent említett rendbontásokat.

Amíg azt a réteget, amelyik balhézni jár a mérkőzésekre, nem tudják kiszorítani a sportcsarnokokból, addig nehéz lesz rendet csinálni.
Marad a névadó szponzor a kézis lányoknál

Meghosszabbította a névadószponzori szerződést a Debreceni Gyógyfürdő Kft. a DVSC női kézilabdacsapatával: így a gárda a 2008/09-es idényben változatlanul DVSC-Aquaticum néven lép szerepel.

A Fradi–verés után újabb győzelem

Debrecen - (haon) - Az egy héttel korábbi bravúr után most Hódmezővásárhelyen nyert a DVSC–Aquaticum csapata.

Ez a csapat győzni is tud!

Parádés Fradi-veréssel mutatkozott be a Loki a bajnoki nyitányon a hazai közönségnek. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!