Közérdekű

2 órája

Czeglédi Gyula: Semmilyen támogatást nem vontak meg!

Nem veszítik el az uniós támogatásokból megvalósuló fejlesztések forrásait a fürdővárosban. Hajdúszoboszló polgármestere nyíltan cáfolta a nemrégiben megjelent kijelentéseket.

Haon.hu

Hajdúszoboszló polgármestere öntött tiszta vizet a pohárba a fejlesztések kapcsán

Forrás: Napló-archív

Súlyos és alaptalan kijelentések jelentek meg Hajdúszoboszló város beruházásaival kapcsolatban. Ellenzéki kötődésű oldalakon napvilágot látott ugyanis az a megtévesztő információ, hogy a város elveszíti az uniós támogatásokból megvalósuló fejlesztések forrásait – hangsúlyozta közösségi oldalán Czeglédi Gyula, a fürdőváros polgármestere.

Olyan csúsztatások, mint például: „1,7 milliárd forintot bukhat a város” vagy „gyakorlatilag  polgármester úr minden kampánypontja veszélybe került...”. Sorolhatnánk még azokat a hamis állításokat, amelyeket néhány magánszemély, képviselő vagy akár hírportál az elmúlt nap folyamán közzétett a városvezetés lejáratása céljából

– írta a bejegyzésében

További beruházások is elindulnak Hajdúszoboszlón

A polgármester kiemelte, hogy, úgy, mint korábban minden esetben, most is hiteles és valós tájékoztatást ad a lakosoknak. Hangsúlyozta, Hajdúszoboszló minden olyan beruházást megvalósít, amelyre uniós támogatást nyert.

Semmilyen támogatás nem került megvonásra! Jelenleg is folyamatban van a Nyugati sor, Kígyó utca vagy akár a Gázláng pálya, Lurkó óvoda felújítása. Hamarosan pedig további beruházásokat indítunk el. Minden támogatási szerződésünk érvényben van.

Kérte továbbá a lakosokat, hogy ne higgyenek a nyilvánvalóan politikai célú, szándékos és rosszindulatú hangulatkeltésnek!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában