Krimi

2 órája

Többször megszúrta a feleségét, majd magára gyújtotta a házat egy magyar férfi

A férfi többször megszúrta feleségét, végül öngyilkos lett, bennégett a házban.

MW

Fotó: Pozsgai Ákos / baon.hu

Szúrt sérülésekkel kórházba szállítottak egy nőt Nemesnádudvarról, akit a rendőrség egy leégett családi ház udvarán talált szerda reggel – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőrfőkapitányság az MTI-vel, hozzátéve, hogy emberölési kísérlet gyanújával nyomoznak.

A férfi többször megszúrta feleségét, majd gyújtogatni kezdett
Fotó: Pozsgai Ákos / baon.hu

A Bács-Kiskun Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint szerdán reggel a bajai tűzoltók három vízsugárral oltották a teljes terjedelmében égő családi házat. A lángok egy autóra is átterjedtek.

Fotó: Pozsgai Ákos / baon.hu

A katasztrófavédelem munkatársai egy férfi holttestét találták meg az épületben, aki feltehetően öngyilkos lett. Az udvaron egy nő feküdt szúrt sérülésekkel, a mentősök kórházba szállították – írta a rendőrség.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés kísérlete miatt indított nyomozást, a gyanú szerint családi vita állhat a történtek hátterében.

Többször megszúrta feleségét, majd magára gyújtotta a házat egy magyar férfi
Fotó: Pozsgai Ákos / baon.hu

A baon. hu helyszíni információi szerint a családi házban a szülők és a gyerekek laktak. A tragédia a szülők vitája után történt. Meg nem erősített információk szerint a férfi késsel támadt az asszonyra, többször megszúrta, ezután felgyújtotta az autót, a lángok pedig átterjedtek a házra. A férfi visszament a házba, magára zárta az ajtót és bennégett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!