Csuja Imre sztorizgatott

2019.08.03. 12:40

Brad Pitt-tel egy filmben a nánási születésű színész

Egy kiskecskével sétálgatott a forgatáson, majd megkapta a statiszta szerepét.

Fotó: Napló-archív

A hajdúnánási származású színésszel, Csuja Imrével készített interjút a HOT! magazin, melyben a jövőbeli szerepeiről s magán­életéről is beszélt. A kiváló művész július közepén ünnepelte 59. születésnapját, s elárulta: aznap a feleségével baracklekvárt főztek be a balatoni házukban, majd várható szerepeiről is beszélt. – Ősszel Bodó Viktor fog rendezni, az Örkény Színházban viszem tovább mind a tíz szerepemet, bemutatják a Mosolyka-filmet, amelyben én játszom az édesapát, valamint folytatódik A mi kis falunk története – válaszolta a magazinnak Csuja Imre.

Ott kell ebédelni!

A színészt Mácsai Pál, a jelenlegi Örkény Színház igazgatója egyszer hívta el kávézni, ennek már tizennégy éve, azóta a társulat tagja. Azonban a filmszakma is felfedezte Csuja Imrét; nemcsak vígjátékokban, hanem Janisch Attila, Török Ferenc, Mundruczó Kornél, illetve Mészáros Márta filmjeiben is láthattuk. – Meg is kérdezték, hogyan kerültem be ilyen filmekbe.

„Be kell járni a Filmgyárba tíz évig ebédelni”

– válaszoltam. Ez tényleg így volt: amikor szinkronizáltam, ott ebédeltem. Nagy élmény volt, amikor Janisch Hosszú alkonyában buszsofőrt játszhattam és Törőcsik Mari volt a partnerem – osztotta meg a magazinnal a színész, majd hozzátette, szerepelt egy filmben Brad Pitt-tel is. – Derek Jacobi egy 1200-ban játszódó történetet készített Budapesten. Egy kiskecskével sétálgattam fel-alá a forgatás elejétől. Jacobi mellé kerestek egy statisztát, egyik sem tetszett neki, majd közölte, hogy az a kecskés ember jöhet! – mondta Csuja Imre.

HBN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában