„Mi van velünk, férfiakkal?”

2021.08.04. 14:34

Tengerparti incidens: ketten estek neki Orosz Gyurinak hírolvasás közben

A hajdúnánási születésű humoristának kellemetlen perceket tartogatott a nyaralás.

A követői véleményét is kikérte Orosz Gyuri azzal az incidenssel kapcsolatban, amely a minap érte, mialatt párjával a tengerparton pihentek.

„Egy strandon feküdtem egy ágyon, és a híreket olvastam a telefonomon. Egyszer csak a szemem sarkából látom, hogy trappol felém egy nő, aki megáll mögöttem és csípőre tett kézzel elkezdi nézni a telefonomon a híreket, amiket én olvastam. Felnéztem rá, és elkezdett lökdösni, és olaszul ordítani velem” – olvasható a humorista friss Facebook-bejegyzésében.

A folytatásban kiderül, hogy az említett hölgy azért rágott be ennyire, mert azt hitte, Gyuri épp videófelvételt készít róla, ráadásul mindezt barátnője tolmácsolásában tudatta, mivel a komikus elmondása szerint nem beszél olaszul. Gyuri párja sem értette a fennforgást, de látszólag őt is felháborította az eset. A két nő később belátta, hogy tévedtek, így elnézést kértek a humoristától, bár ezt már kevesen hallották. Gyuri még életében nem érezte magát ennyire kellemetlenül, de azt is elmondta, szívén viseli a gyermekek és a nők védelmét, ugyanakkor a bejegyzés végén feltette a jogosnak tűnő kérdéseket: „Mi van velünk, férfiakkal? Mit lehet ilyenkor tenni?”

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában