Vakáció

2023.06.13. 12:06

Gyönyörű helyen pihen családjával a Loki egykori kapusa

Gróf Dávid, a Loki egykori kapusa | Forrás: NS-archív

Mozgalmas időszakon van túl Gróf Dávid, a Loki egykori magyar válogatott kapusa. A DVSC-től január végén távozó futballista a görög első osztályú Levadiakoszhoz igazolt, ahol hiába nyújtott remek teljesítményt, a gárda kiesett az élvonalból.

Gróf Dávid és felesége, Klaudia | Forrás: Gróf Dávid/Instagram

A 34 éves hálóőrnek van tehát mit kipihennie, és jelenleg ezt – az Instagramon megosztott fotói alapján – a spanyol tengerparton teszi a családjával. Gróf Dávidék Spanyolország keleti partján, az Alicante tartományban lévő Benidorm nevű népszerű üdülővárosban töltik a vakációjukat.

Gróf Dávid és kislánya, Tia | Forrás: Gróf Dávid/Instagram

A válogatott focista 11 meccsen védett a csapatban, amikor ő játszott, csak kétszer kaptak ki. Gróf többször is a meccs legjobbja volt, még büntetőt is védett, viszont csupán kétszer nyertek, a hét döntetlen mellett ez nem volt elég a bent maradáshoz.

A Loki egykori hálóőrének jövője egyelőre még kérdéses, hiszen januárban másfél évre írt alá, de a szerződése tartalmaz kilépési opciót, amit kiesés esetén érvénybe lehet léptetni. A jó teljesítményével több más klub figyelmét is felkeltő magyar kapus ezért még nem tudja, eligazol-e, vagy a másodosztályban is a Levadiakosznál marad. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában