Helyi bulvár, celeb

2024.07.07. 10:49

Lukács Laci a Nagyerdőn teljesített egy olyan ígéretet, amit amúgy nem is kellett volna – videóval

A Tankcsapda énekese annyi kilométert futott le pár nappal ezelőtt, ahány éves a zenekar. Lukács Laci korábban azt ígérte, akkor teljesíti a 35 kilométeres távot, ha továbbjut az Eb-n a magyar válogatott. Ez nem jött össze, a futásról azonban így sem nem mondott le.

Haon.hu

Még a magyar válogatott kiesése előtt ígérte meg a Tankcsapda énekese, Lukács Laci, hogyha a csapat negyedik meccset is játszik a foci-Eb-n, annyi kilométert fut le, ahány éves a zenekar. Ez kis híján maratoni távot, 35 kilométert jelent. Ismerjük az előzményeket, a magyarok a csoportkörben búcsúztak a tornától, de Lukács ennek ellenére teljesítette a kihívást.

Bevállalta, megcsinálta: 35 kilométert futott le Lukács Laci
Bevállalta, megcsinálta: 35 kilométert futott le Lukács Laci
Forrás: Napló-archív

Lukács Laci: ne csak akkor szurkoljunk, ha jól megy a szekér

Arra gondoltunk, hogy mégiscsak teljesítem ezt az ígéretet, és szeretném, ha mindenki tudná azt, hogy egy csapatnak nemcsak akkor kell és lehet szurkolni, amikor jól megy a szekér, hanem akkor is, amikor kevésbé megy jól

– mondta a Tankcsapda Facebookjára feltöltött videóban Lukács, aki július 3-án, a hajnali órákban indult neki a távnak a Nagyerdőn többek között a DVSC-legenda Dombi Tibor kíséretében. A 35 kilométer végül aztán össze is jött, ezt egy-egy pohár sörrel ünnepelte meg a csapat.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában