Helyi bulvár, celeb

2024.09.07. 11:20

Szörnyű baleset érte Bódi Sylvit, azonnal orvosi segítségre volt szükség

A modell Indonéziában esett le a szörfdeszkájáról. Szerencsére egy szállodaorvos gyorsan közbelépett, és összevarrta Bódi Sylvi sebét.

Haon.hu

Szörfbalesetet szenvedett Bódi Sylvi Indonéziában: a debreceni származású explaymate leesett a deszkáról, amely átgázolt rajta, írta meg a BorsOnline az influenszer Instagram-posztja nyomán.

Bódi Sylvi leesett a szörfdeszkájáról, a sebét össze is kellett varrni
Bódi Sylvi leesett a szörfdeszkájáról, a sebét össze is kellett varrni
Forrás: Facebook / Bódi Sylvi

Így történt Bódi Sylvi szörfbalesete

Csak annyi történt, hogy vittem egy nagyobb hullámot és nem teljesen úgy sikerült a bedroppolás, ahogy elképzeltem… Leestem a hullám aljára, a deszkám elé, az pedig folytatta az útját az arcomon keresztül. Szerencsére nyitva volt a szemem, így láttam, hogy közeledik felém a deszka, így egészen el tudtam kapni a fejem, s így »csak« a szemhéjamat találta el a deszka széle, a szkeg pedig az államat

– írta a balesetéről Bódi Sylvi, aki videókat is posztolt arról, hogyan varrja össze az álla alatti sebet a szállás saját orvosa.

Bódi Sylvi saját bevallása szerint egyébként 15 évvel ezelőtt szeretett bele a hullámokba és a szörfözésbe, azóta pedig ideje nagy részét ennek szenteli. Indonéziába, Balira már második otthonaként tekint, bár magyarországi életét sem adta fel teljesen. Balin szörftáborokat is szervez, hogy minél több emberrel szerettesse meg ezt a sportot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában