Megtörte a csendet Megyeri Csilla: valójában ezért mentek szét Zsoltival

Szerencsésnek érzi magát, hogy szépen váltak el, és nincs közöttük sárdobálás. Megyeri Csilla azt mondja, nem harmadik fél miatt folytatják külön.

Haon.hu

Ősszel már a 11. évfordulóját ünnepelte volna Megyeri Csilla és Molnár Zsolt, a pár azonban néhány hete úgy döntött, külön utakon folytatják. A hajdú-bihari kötődésű influenszer azóta összejött Nicola Sarciá egykori profi sportolóval, aki korábban felkészítette a Sztárboxra, majd kiakadt az újságírókra, mert szerinte túl sokat cikkeznek a magánéletéről. 

Megyeri Csilla és Molnár Zsolt több mint 10 év után szakított
Megyeri Csilla és Molnár Zsolt több mint 10 év után szakított
Forrás: MW-archív

Ezért történt Megyeri Csilla szakítása

A Való Világ 12. évadát vezető Megyeri most elmondta,

korábbi párjával a kapcsolatuk nem egy harmadik fél miatt került válságba, hanem szép lassan kihűlt az egymás iránt érzett szerelmük

– erről a Story magazin nyomán írt az Index.

Rengeteg szép és boldog pillanatunk volt együtt, amit sosem fogok elfelejteni. Zsolti egy igazán mély érzésű, jó ember. Rengeteget tanultam tőle. Továbbra is bennem él egy darabka belőle. Ha már nem is vagyunk egy pár, tudom, hogy bármikor bármiben számíthatok rá, és ez fordítva is így van. Amikor a lezárásról beszélgettünk, olyan egyértelmű volt minden. Zsolti sem küzdött annyira

– mondta Megyeri Csilla. aki szerencsésnek érzi magát, hogy ilyen szépen tudtak elválni, és nem „a sárdobálás megy” közöttük, majd többek között azt is hozzátette, hogy a párja először nem is akarta nyilvánosságra hozni a szakítást.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában