Tündérszépek 2021

2021.01.15. 12:29

A döntőig meg sem áll a szépséges fiatal lány

Kosztyu Edit a nővére és a barátai biztatására jelentkezett a versenyre, s azóta sem bánta meg.

20210108 Debrecen fotó: Kiss Annamarie KA Hajdú-Bihari Napló Tündérszépek fotózás. képen: Kosztu Edit

Fotó: Kiss Annamarie

A Tündérszépek verseny jelentkezőinek fotózása hetekkel ezelőtt elkezdődött, s továbbra is várjuk minden fiatal lány csatlakozását a megmérettetésünkhöz. Az eddig nevezett esélyes továbbjutók alapján kialakult mezőny rendkívül erős. Ebből Kosztyu Editet mutatjuk be mint potenciális versenyzőt, hisz megkérdőjelezhetetlen a szépsége.

A mindössze 16 éves gyönyörűség tapasztalat nélkül indul neki a kalandnak, mivel korábban még nem vett részt hasonló próbatételen. Jelenleg a tehetséges diákok táborát erősíti a Debreceni SZC Vegyipari Technikumában, szabadidejében pedig megszállottan edz. A versennyel kapcsolatos érzései határozottan egyértelműek: maximalista és öntudatos, akinek a végső célja, hogy a dobogó valamely fokán állhasson. Edit, mint mondja, jól kezeli a versenyhelyzeteket és a stresszt, az is boldoggá teszi, ha másnak az örömét látja, így a versengési magatartás nem jellemző rá. Ezt a minden bizonnyal valós tényt alátámasztja az is, hogy a szépség csillagjegye Rák, ami különösen nyugodt személyiségre vall.

Vámosi Kira

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában