Helyi életstílus

2024.07.08. 17:45

Minden táncverseny feltöltődés a debreceni Takács Szofinak

A kislány édesanyja arról beszélt, gyermeke 12 órát edz egy héten, és minden egyes verseny külön élmény neki. Takács Szofi már most tudja, mi szeretne lenni, ha felnő.

Haon.hu

Nemrég újra elkápráztatta a világot a még mindig csak nyolcéves debreceni versenytáncos, Takács Szofi. Mint a Metropol is rámutat, a kislány ezúttal a horvátországi világbajnokságon bizonyított, ahonnan 3 aranyéremmel térhetett haza.

Takács Szofi Debrecen
A debreceni Takács Szofi nemrég újabb vb-aranyakat nyert
Forrás: Metropol

– Ezekben az eredményekben rengeteg munka, kitartás, valamint hihetetlen alázat és szeretet van. Imádom nézni, ahogy változtok, fejlődtök és küzdötök az álmaitokért. Remélem minden álmotok valóra válik egyszer, mert igazán megérdemlitek – írta a közösségi oldalán Takács-Pántya Barbara, a kislány édesanyja.

Heti 12 órát edz Takács Szofi

Az anyuka a lapnak arról beszélt, minden verseny külön élmény Szofinak, mert ott is együtt lehet azokkal, akiket szeret, és ezeket feltöltődésként éli meg. A kislány heti 12 órát edz, vannak csapatos, formációs és szólóedzései, amikor egyénileg foglalkozunk vele, van balett-, nyújtás- és akrobatikaórája, mindezek mellett pedig az édesapja háterősítést szokott neki tartani. – Sőt, most gyógytornára is jár, mert egy kicsit csámpás a lába, amit gyakorlatokkal próbálunk kijavítani – tette hozzá Takács-Pántya Barbara.

Szabadidőnkben általában a családdal szoktunk utazni. Nagyon fontosnak tartjuk azokat a pillanatokat, amikor együtt lehetünk, és négyesben tudunk akár városokat felfedezni, vagy pedig egyszerűen csak pihenni

– mondta az édesanya, aki azt is elárulta, hogy Szofi jógatanár, tánctanár, állatorvos és műkörmös szeretne lenni, ha nagy lesz.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában