Programajánló

3 órája

Nem kell tovább hétvégi programot keresned – ezen a debreceni családi napon mindenre gondoltak!

Programokkal teli nap vár mindenkit szombaton a Csapókertben, ahol koncertek, kutyás bemutatók és izgalmas családi programok gondoskodnak a jó hangulatról.

Haon.hu

Őszköszöntő Családi Napra és „Kutya jó” Piknikre invitálják az érdeklődőket október 5-én, Debrecenben. A csapókerti családi napon szórakoztató programok sora és vidám hangulat vár minden korosztályt. A Minimum 4 zenekar koncertjén olyan népszerű dalok is felcsendülnek, mint Michael Jackson „Billie Jean”-je vagy Balázs Fecó „Maradj velem” című slágere.

A családi napon ugrálóvárak, arcfestés, kutya gazdi fotózás is lesz
A családi napon a gyerekeknek is számtalan elfoglaltsággal készülnek
Forrás:  Napló-archív

A családi napon ugrálóvárak, arcfestés, kutya-gazdi fotózás és kézműves foglalkozások várják a családokat, a kutyabarátok pedig állatorvosi és kutyakozmetikai tanácsokat is kaphatnak.

Az Állatok Világnapja apropóján a nap folyamán kutyás bemutatók is színesítik a programot: a TDT Kutyaiskola és a Sansz Alapítvány látványos ügyességi bemutatói is elkápráztatják majd a résztvevőket, míg az „Aqua Manó Party” és a „Kutyajó ramazuri” Réti Tibi bácsi gyerekkoncertje garantáltan elbűvöli majd a kicsiket is.

Az Állatok Világnapja alkalmából lehetőség van adományokkal támogatni az állatmenhelyeket is. A részletes programok listáját a Facebook-esemény leírásában lehet megtalálni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában