Ügyeleti hírek

2024.06.12. 08:36

Baleset az M3-as autópályán; Hajdúszoboszlón parkoló autót és kerítést is tarolt az ámokfutó

Számos helyszínre, köztük közúti balesetekhez és tűzesethez is riasztották a vármegyei tűzoltókat kedden. Igen mozgalmas napon vannak túl a katasztrófavédelem munkatársai, még bajba jutott macskát is mentettek Debrecenben.

Haon.hu

Szalagkorlátnak ütközött egy autó kedden az M3-as autópályán, Hajdúböszörmény-Pród közelében. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járművet – közölte portálunkkal a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Baleset az M3-as autópályán: szalagkorlátnak ütközött egy autó kedden
Baleset az M3-as autópályán: szalagkorlátnak ütközött egy autó kedden
Forrás:  Illusztráció / MW-archív

Egy parkoló autó motorháztetője alá szorult egy macska kedd reggel Debrecenben, a Böszörményi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók kiszabadították az állatot. 

Egy autó egy parkoló autónak, majd kerítésnek ütközött kedden Hajdúszoboszlón, a Bánomkerti úton. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat riasztották, akik kéziszerszámokkal távolították el a kerítést elemeit. 

Villanyvezetékre dőlt egy fa tegnap Hajdúszoboszlón, a Bajcsy-Zsilinszky utcában. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták ki a fát.

Úttestre szakadt egy faág Létavértes közelében, ezért a létavértesi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el az ágat. 

Debrecenben, a Zelizy Dániel utcában egy öt méteres faág hasadt le és a gépjármű forgalmat veszélyeztette. A debreceni hivatásos tűzoltók kihúzós létrán át motoros láncfűrésszel dolgoztak.

Két négyzetméteren égett a szemét Komádiban, a Bethlen utcában. A komádi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Egy hat méteres akácfa megdőlt, ágai elektromos vezetékre lógtak Tiszacsegén, a Nagymajor tanyánál. Az áramszolgáltató szakemberei áramtalanították a vezetéket, így az egyeki önkormányzati tűzoltók létrán át motoros láncfűrésszel vágták le az ágakat – olvasható a közleményben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában