Videóval

2024.06.07. 08:21

Nem baleset volt? Megdöbbentő dolgot állít a Hajdúszováton vízbe fulladt fiú testvére

A gyerek szerint testvérét belelökhették a Kösely-csatornába. A hajdúszováti tragédia ügyében a rendőrség is nyomoz.

Haon.hu

Vízbe lökhették azt a kisfiút, akinek a holttestét szerdán találták meg a tűzoltók Hajdúszováton, erről a fiú testvére és édesapja beszélt a Tényeknek.

A Kösely-csatornába fulladt egy kisfiú szerdán Hajdúszováton
A Kösely-csatornába fulladt egy kisfiú szerdán Hajdúszováton
Forrás: Napló-archív

A csütörtöki adásban elhangzottak szerint a kisfiú, Diégó a házuk udvarán játszott, majd az apa pénzt adott neki és a testvéreinek, aztán a gyerekek elindultak a boltba. – Mondtam nekik, hogy vegyenek maguknak, amit szeretnének, utána jöjjenek haza, ne menjenek sehova – mondta a Tényeknek a gyászoló édesapa. De a kisfiú a bátyjával és barátokkal nem haza, hanem a csatornához mentek játszani. Pár perccel később a kisfiú bátyja sírva rohant haza, hogy a testvére belefulladt a vízbe. 

A szülők azonnal a helyszínre siettek. Diégót a tűzoltók emelték ki a Kösely-csatornából, az életét már nem tudták megmenteni.

Ahogy az az adásban is elhangzott, a tragédia után azt lehetett tudni, hogy a kisfiú beleesett a vízbe,

Diégó testvére viszont arról beszélt a Tényeknek, hogy a gyereket az egyik barátja lökhette a csatornába.

A vármegyei rendőr-főkapitányság csütörtöki közleménye szerint a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság rendkívüli haláleseti eljárásban vizsgálja a baleset körülményeit, valamint kiskorú veszélyeztetése miatt nyomozást indított.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában