Fejlemények

2024.06.12. 19:31

Szabadlábon a balhézók, akik vadnyugatot csináltak a Piac utcából – videóval

Lövés is dördült a választás estéjén Debrecenben. A Piac utcai csetepatéban érintett trió egyelőre nem kerülnek rács mögé.

Haon.hu

Nehéz eldönteni, hogy a GTA-ba vagy valamelyik hollywoodi akciófilmbe illenek jobban azok a jelenetek, amelyeknek a debreceni Piac utca volt a helyszíne a június 9-i választás estéjén. Mint megírtuk, egy testvérpár korábbi nézeteltérését akarta rendezni haragosukkal, aki a dulakodás közben az autójához sietett, elővett egy gumilövedékes fegyvert, és egy lövést is leadott. A lövés a rendőrség későbbi közleménye szerint mellkason érte az idősebb testvért.

rendőr rendőrség debrecen piac utca
Rendőr a Piac utcai balhé helyszínén, vasárnap este
Forrás: police.hu

Harmati Judit, a vármegyei főügyészség szóvivője arról beszélt a Tényeknek, hogy a trió ezután még kukákat is dobált egymásnak. Az esetben a három férfi közül kettő szenvedett 8 napon belül gyógyuló sérülést. A nyomozók később gyanúsítottként hallgatták ki a balhézókat, és mindhármukat őrizetbe vették.

Nem kerültek rács mögé a Piac utca rémei

Szerdán a saját lábukon vitték mindhármukat a bíróságra, ugyanis az ügyészség fegyveresen és felfegyverkezve elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés miatt kérte a letartóztatásukat, hangzott el a hírműsorban.

A nyomozási bíró azonban elutasította az ügyészség indítványát, és szabadlábra helyezte a gyanúsítottakat. Azaz a három agresszív férfi egyelőre nem kerül rács mögé, de a döntés nem végleges, mert az ügyészség fellebbezett.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában