Nagy fogás

2024.07.22. 09:46

Több vármegyét érintő droghálózatra csaptak le a hajdú-bihari és a borsodi rendőrök – fotókkal, videóval

A tiltott anyagokat egy polgári, valamint öt prügyi férfi terjesztette 3 vármegyében is. A hajdú-bihari és borsodi rendőrök közösen ütöttek rajta a droghálózat tagjain.

Haon.hu

Lecsaptak a droghálózat tagjaira

Forrás: YouTube / PoliceHungary

A rendőrség honlapján megosztottak alapján a hajdú-bihari és borsodi rendőrök egy összehangolt akció keretében csaptak le egy új pszichoaktív anyaggal kereskedő droghálózat tagjaira július 17-én hajnalban. A nyomozás szerint egy 29 éves polgári és öt prügyi férfi rendszeresen árulta a tiltott szert hajdú-bihari, borsodi és Szabolcs vármegyei fogyasztóknak.

A droghálózat tagjainál rengeteg készpénzt találtak
A droghálózat tagjainál rengeteg készpénzt találtak
Forrás: police.hu

Összehangolt akció a droghálózat ellen

A hajdúnánási rendőrök 2024 tavaszán kaptak információt a polgári férfi tevékenységéről majd az alapos vizsgálatok után egy összehangolt, több vármegyét érintő akció keretén belül a Cívis és a Bükk Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival csaptak le a hálózat tagjaira.

A rendőrök a kutatások alkalmával több mint 9 millió forintot, ékszereket, digitális mérleget, mobiltelefonokat, közel 100 gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le, és az ügy teljes körű felderítése során több fogyasztót is elszámoltattak.

A terjesztőktől több mint 9 millió forintot foglaltak le
A terjesztőktől több mint 9 millió forintot foglaltak le
Forrás: police.hu

A nyomozók a polgári és két prügyi lakost bűnügyi őrizetbe vették, majd kezdeményezték a letartóztatásukat, amit a Debreceni Járásbíróság július 19-én elrendelt. Három társuk jelenleg szabadlábon védekezhet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában