Ügyeleti hírek

2024.07.20. 11:17

Több helyen pusztított tűz Hajdú-Biharban

Haon.hu

Pusztított a tűz

Forrás: Illusztráció / Napló-archív

Pénteken faágat távolítottak el a tűzoltók Debrecenben, a Bethlen, a Lóding és a Csemete utcában. A debreceni hivatásos tűzoltóknak azért kellett a faágakat levágniuk, mert azok veszélyeztették a gyalogos és közúti forgalmat – olvasható a katasztrófavédelem közleményében.

Szabadtéri tűz volt Mikepércsen, az Irinyi utcában. Egy családi ház udvarán háromszáz négyzetméteren égett a gaz és avar. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Ötezer négyzetméteren égett a gaz Konyáron, az Alsósziget utcában. A berettyóújfalui és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Egy fehérjefeldolgozó üzemben keletkezett tűz péntek délután. Az épület és a benne tárolt még feldolgozandó fehérje égett teljes terjedelmében. A debreceni, a hajdúszoboszlói, a püspökladányi és a nyíradonyi hivatásos tűzoltók hat vízsugárral oltották a lángokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával. Összesen 10 gépjárművel, összesen 35 tűzoltó avatkozott be. A tűz keletkezési körülményeit a katasztrófavédelem vizsgálja.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában