Ügyeleti hírek

11 órája

Halszállító teherautó borult az oldalára Tiszacsege közelében

Haon.hu

Halakat szállító kisteherautó borult az oldalára Telekháza és Tiszacsege között szerda reggel – közölte a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Mint írják, a balesethez az egyeki önkormányzati tűzoltók vonultak, átvizsgálták és áramtalanították a járművet, majd a kerekeire állítását és szállítmány átpakolását segítették. Az autóban csak a sofőr utazott, ő nem sérült meg.

Halakat szállító kisteherautó borult az oldalára Telekháza és Tiszacsege között szerda reggel
Halakat szállító kisteherautó borult az oldalára Telekháza és Tiszacsege között szerda reggel
Forrás:  Illusztráció / Napló-archív

Két személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze tegnap reggel Hajdúhadház közelében a 4-es számú főúton. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járműveket, melyekben összesen hárman utaztak. A balesetben senki sem sérült meg.

Szeméttároló égett tegnap délelőtt Hajdúszoboszlón a József Attila utcában. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Kigyulladt egy személygépkocsi motortere tegnap a déli órákban az M35-ös autópályán Hajdúnánás térségében. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában