Sziréna

2024.09.16. 08:19

Visszament a debreceni javítóba a 14 éves késelő, csak nem magától

A rendőrök szeptember 12-én fogták el a fiút, aki nemrég szökött meg az intézményből. Korábban azért kellett javítóintézetbe mennie, mert megkéselt egy kiskorút Hajdúhadházon.

Haon.hu

Elfogta a rendőrség azt a 14 éves fiatalt, aki néhány nappal ezelőtt megszökött a debreceni javítóintézetből, ahová korábban emberölési kísérlet miatt került be.

Elfogta a rendőrség a 14 éves fiút, aki megszökött a debreceni javítóintézetből
Elfogta a rendőrség a 14 éves fiút, aki megszökött a debreceni javítóintézetből
Forrás: police.hu

Az elfogásról szóló rendőrségi közlemény szerint szeptember elején érkezett bejelentés arról, hogy a fiú megszökött a javítóintézetből. Egyenruhások és bűnügyesek indultak a felkutatására, amely rövid időn belül eredményre vezette őket.

Elfogta a rendőrség a 14 éves fiút, aki megszökött a debreceni javítóintézetből
A fiatalt szeptember 12-én kapták el a rendőrök
Forrás: police.hu

A hajdúhadházi rendőrök a Debreceni Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja által körözött fiatalt szeptember 12-én délután fogták el a Debrecenben. Előállították a fiút a rendőrkapitányságra, majd visszaszállították az intézetbe.

A debreceni születésű fiú még 2022. november 3-án szúrt hátba kétszer is egy kiskorút Hajdúhadházon, emiatt egy évvel később 4 év javítóintézeti nevelésre ítélték. A Tények korábban arról számolt be, hogy érthetetlen a fiú szökése, mert jól viselkedett az intézetben, ezért kapott úgynevezett kedvezményt, azaz járdasepregetést, amikor kereket oldott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában