A nap legfontosabb anyagai

4 órája

Halálos tűz pusztított Hajdú-Biharban, felbukkant a medve is

Több beruházásról és örömteli hírről is beszámoltak. Hírösszefoglaló Hajdú-Biharból.

Haon.hu

A házban lévő férfi életét vesztette

Forrás: Napló-archív

  • Vasárnap a 48-as főút mentén, Vámospércs és Haláp között látta a medvét egy férfi, ő állítólag már másodjára is kiszúrta az állatot – tájékoztatta a Haont Filemon Mihály. Most megosztotta, egy helyi lakos azzal kereste meg hétfőn, hogy Hármashegyalján, a tanyák környékén a nyírmártonfalvai medve nyomát is látta.
  • Tragédia Debrecenben: háztűzben halt meg egy ember. A tűzoltók hozták ki az épületből, de már nem lehetett rajta segíteni. A lángok a kismacsi Orgona utcában csaptak fel, úgy tudjuk, egy mozgáskorlátozott férfi vesztette életét.
  • Véglegesen bezár a debreceni Baromfiudvar Bolt. A hírt a közösségi oldalukon tették közzé szeptember utolsó napján. Mint írták, a Vágóhíd utcai bolt október 22-ig várja majd a vásárlókat.
  • Több olimpikon is tiszteletét teszi majd a Debreceni Szakképzési Centrum pályaválasztási kiállításán október 7-én és 8-án. Az egyik vendég Gulyás Michelle, olimpiai bajnok öttusázó lesz majd, mint megtudtuk az eseményt bejelentő sajtótájékoztatón, melyen persze több részlet is kiderült a Hello Szakma! programjairól.
  • Másfelé ment az egyik hétfő reggeli Tokaj InterCity. Gázolás és műszaki hiba kavart be a debreceni vonat útvonalába.
  • Összesen 350 millió forintot nyert a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programon Hajdúnánás önkormányzata. A támogatásból majd’ másfél tucat belterületi utat újítanak meg városszerte. A munkálatok részeként mintegy 2500 méteren lesz útfelújítás Hajdúnánáson, továbbá 980,44 méteren korszerűsítik a csapadékvíz-elvezető rendszert.
  • A Duchenne-féle izomsorvadásban szenvedő debreceni kisfiú napról napra egyre erősebb. Kneifel Ádin már futóbiciklizni is megtanult dubaji génterápiája után.
  • Az OPUS TITÁSZ Zrt. mintegy 41,7 milliárd forint értékű beruházással, 50 százalékos támogatási intenzitással újítja meg a hálózatát.

Ajánljuk még:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában