Összefoglaló

3 órája

Kettétört fa szakadt a Kishegyesi úti járdára

Autótűzhöz, balesethez és kigyulladt kazánházhoz is riasztották a hajdú-bihari tűzoltókat szombaton. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Haon.hu

Szombaton Hajdúböszörmény-Hajdúvid közelében kigyulladt és teljes terjedelmében lángolt egy autó. A tűzhöz a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók vonultak, akik két vízsugárral oltották el a lángokat, közölte ügyeleti összefoglalójában a hajdú-bihari katasztrófavédelem

Láncfűrészt is be kellett vetnie szombaton a hajdú-bihari katasztrófavédelemnek
Láncfűrészt is be kellett vetnie szombaton a hajdú-bihari katasztrófavédelemnek
Forrás: illusztráció / Napló-archív

Egy tizenöt méteres akácfa dőlt meg a debreceni Panoráma útnál. Ide a helyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik motoros láncfűrésszel vágták ki a fát.

Autó és motor ütközött össze a debreceni Rigó utcában. A debreceni tűzoltók átvizsgálták a járműveket, és felitatták a kifolyt üzemanyagot az útról. A balesetben senki sem sérült meg.

Kettétört, majd járdára dőlt egy tízméteres fa szombaton Debrecenben, a Kishegyesi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták ki a fát.

Szombat délután egy kazánházban keletkezett tűz Debrecen-Bánkon, a Bükk utcában. A kazánház teljes terjedelmében égett, a debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották a lángokat. Az épület egy száz négyzetméteres családi házhoz volt építve, de a gyors tűzoltói beavatkozásnak köszönhetően a családi házat csak kis részben érte a tűz.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában