Jótékonyság

2019.06.04. 14:14

A lehető legjobb helyre került Lukács Laci maratoni meze

Kétszázezer forinttal támogatta a Tankcsapda a Debreceni Szociális Szolgáltató Központot.

Fotó: Hajdu Ágnes

Lukács Laci április 7-én futotta le élete első maratonját Bécsben, az ott viselt mezt árverezésre bocsátották. A pólóért kapott pénzt kiegészítették, így végül kétszázezer forintot adtak át kedd délben a DSZSZK Fogyatékosokat Ellátó Intézményének.

– Sokan nem tudják, hogy Debrecenben vagy egy ilyen intézmény, ahol valóban a szó legszorosabb értelmében rászoruló emberekkel foglalkoznak. Amikor néhány éve eljöttünk ide, az itt látottak annyira megindítóak voltak, hogy nyilvánvalóvá vált, minden segítségre szükségük van az itt végzett kemény munkához. Azóta kisebb-nagyobb rendszerességgel igyekszünk akár önerőből, mint zenekar, akár partnerek, támogatók bevonásával támogatni ezt az intézményt – beszélt a DSZSZK-val való kapcsolatukról a Tankcsapda frontembere.

 

A mezt az egyik neves biztosító bocsátotta árverezésre, mely végül Nagy Sándor tulajdona lett, aki gyerek kora óta Tankcsapda rajongó, s jótékonykodni is rendszeresen szokott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában