Jégkorong

6 órája

DEAC jégkorong: Ismét hazai környezetben lépnek pályára

Ilja Culigin három asszisztot jegyzett a bajnoki nyitányon, és a pénteki meccsen is sikert vár. A DEAC–FEHA19 találkozót pénteken fél héttől rendezik.

Haon.hu

Győzelemmel és jó játékkal kezdte a szezont a DEAC az Erste Ligában, 7–4-re legyűrve a bajnoki címvédő Ferencvárost. A parádés eredményhez jó játékkal, és nem mellesleg, három gólpasszal járult hozzá a klub fehérorosz légiósa, Ilja Culigin, hívta fel rá a figyelmet a debreceni klub honlapja.

Győzelemmel és jó játékkal kezdte a szezont a DEAC az Erste Ligában
Győzelemmel és jó játékkal kezdte a szezont a DEAC az Erste Ligában
Forrás: deac.hu

Pontosan így tervezték a kezdést

Úgy vélem, az egész csapat jól játszott, minden játékos kitett magáért, kivétel nélkül – nyilatkozta a 66-os mezben játszó hokis. – Köszönjük a szurkolóinknak a rendkívüli támogatást, nagyon sokat lendítettek a teljesítményünkön. Tűkön ülve vártuk az Erste Liga első meccsét, keményen készültünk a Fradi ellen, tudtuk, nagyon fontos győzelemmel indítani a pontvadászatot. 

Hogy miként érzem magam a DEAC-ban? Könnyen lehetek őszinte, hiszen nagyon jó a hangulat az öltözőben, ettől pedig szárnyal az ember

– mondta Culigin.

A FEHA19 ellen folytatja a DEAC

Az egyetemisták pénteken fél héttől ismét a Debreceni Jégcsarnokban szállnak harcba a pontokért. Az ellenfél a FEHA 19 együttese lesz, a vendégek már két mérkőzésen vannak túl: kikaptak Diósgyőrben, és otthon verték a Dunaújvárost.

Fiatal és gyors csapattal találkozunk, ezért számíthatunk rá, hogy sokat kell korcsolyáznunk. Agresszív, tempós játék várható tőlük, de erre készen kell állnunk. Nagyon koncentrálunk a pénteki találkozóra, bízom benne, hogy ismét jó mérkőzést játszunk, s miénk lesz a három pont.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában