Futsal

7 órája

Megelőzhetik pénteki riválisukat

Péntek este fontos meccs a DESOk-ban. A DEAC futsalcsapata legutóbb az első játéknapon diadalmaskodott, jó lenne, ha a nyeretlenségi sorozat végre megszakadna.

Haon.hu

Öt nyeretlenül megvívott bajnoki után a DEAC férfi futsalcsapata a Magyar Futsal Akadémia gárdáját fogadja az NB I. 7. fordulójában, írja a klub honlapja. A két csapat eddigi teljesítményét figyelve szoros küzdelmet láthatnak pénteken 18.30-tól a DESOK-ba kilátogató drukkerek. Tihanyi Csaba legénysége és az MFA is egy győzelem és egy döntetlen mellett négyszer kikapott. Jelenleg a fővárosiak a jobb gólkülönbségüknek köszönhetően a tabella kilencedik helyén állnak, debreceniek pedig a tizedik pozíciót foglalják el. A számadatokra pillantva egyértelmű a helyzet: egy esetleges győzelemmel maguk mögé utasíthatják a következő vetélytársukat. Az előző játéknap a fővárosiaknak sikerült jobban, mivel a TFSE otthonában egy pontot szereztek, az ütközet végeredménye 3–3 lett. A hajdúságiak hétfőn hazai környezetben megszorongatták ugyan a veretlen újpestieket, ennek ellenére a lila-fehérek 3–2-re nyertek a DESOK-ban. 

deac futsal, mfa, futsal, deac, deac-mfa
A DEAC futsalcsapata
Forrás: DEAC-archív

Tavaly kétszer is a DEAC futsalcsapata nyert

Tihanyi Csaba legénysége a legutóbbi szezonban kétszer is két vállra fektette a budapestieket. A Magyar Futsal Akadémia otthonában 3–2-re diadalmaskodtak, Debrecenben pedig 5–0 lett a végeredmény. A fölényes siker során Vass Ottó és Franchu is duplázott, mellettük még Faragó Lajos iratkozott fel a gólszerzők listájára.

Férfi futsal NB I. 7. forduló

  • DEAC-MFA
  • Péntek 18.30, DESOK


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában