Szépkorúak köszöntése

2023.10.20. 12:17

90 és 100 éves időseket köszöntöttek Hajdúszoboszlón

Gondoskodó szeretet veszi körül a két ünnepeltet.

Haon.hu

Szabó Imréné Esztike nénit köszöntötte Majoros Petronella (balról) és Kunkliné Dede Erika

Forrás: Majoros Petronella/Facebook

Szabó Imréné Esztike nénit 90. születésnapja, Kaszás Lajosné Piroska nénit pedig 100. születésnapja alkalmából köszöntötte Majoros Petronella alpolgármester és Kunkliné Dede Erika egészségügyi, szociális irodavezető a napokban. 

„Az önkormányzat méltó ajándékkal készült a szépkorúak kerek születésnapjára. Virágcsokorral, ajándékkosárral, valamint a miniszterelnök és Hajdúszoboszló polgármesterének aláírásával ellátott díszemléklapokkal köszöntöttük az ünnepelteket, akik meghatódva fogadták látogatásunkat és a jókívánságainkat. A családok is nagy izgalommal és szeretettel készültek a köszöntésükre. 

Jó látni családjuk törődését, gondoskodó szeretetét. Hála Istennek, Esztike és Piroska néni is általánosan jó egészségnek örvend és bár kis odafigyeléssel, de önállóan élik az életüket, saját maguk képesek ellátni fontos, mindennapi teendőiket. 

Mindketten szeretik maguk körül a rendet, a tisztaságot, a virágokat, sőt Piroska néni 100 évesen még ma is egyedül megy vásárolni a közeli ABC-be” – írta közösségi oldalán Majoros Petronella alpolgármester.

Hajdúszoboszló Kaszás Lajosné   Majoros Petronella  haon
A 100 éves Kaszás Lajosné Piroska néni Majoros Petronella alpolgármesterrel
Forrás: Majoros Petronella/Facebook

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában