Közbeszerzés

2024.07.27. 11:13

UNICEF-támogatásból építenek tanulószobákat Dombostanyán

Haon.hu

Egy nagykállói cég alakíthat ki tanulószobákat Debrecen-Dombostanyán a debreceni önkormányzat beruházásában, az UNICEF által nyújtott támogatásból. A július 23-ai Közbeszerzési Értesítőben megjelentek szerint 6 pályázó közül nyert a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei vállalkozás nettó 2,5 millió forintos ajánlata.

Tanulószobák épülnek Debrecen-Dombostanyán
Tanulószobák épülnek Debrecen-Dombostanyán
Forrás: illusztráció / Nemzeti Sport-archív

A munka során nonformális oktatás céljából az  épület részleges belső felújítása, abban tanulószobák kialakítása és felszerelése történik meg. Ezen belül az irodahelyiség ajtajának felújítása (keretcsiszolás és festés), három ablak cseréje, keményfa parketta csiszolása, lakkozása valósul meg. Az iroda melletti közösségi szoba ajtajának cseréje, keményfa parketta csiszolása, lakkozása; a személyzeti wc-ből az udvar felé nyíló ajtó, belső ajtó és ablak cseréje, a konyhában lévő két ablak cseréje, valamint a kamraablak cseréje is a feladatok közt van. Továbbá áthelyezik a közlekedőben található kétmedencés mosogatót és a felette lévő bojlert.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában